keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kaapin uusi tarkoitus

Eilen pääsin vihdoin aloittamaan kaappiprojektiani!
Pikkuapulaisen kanssa hioimme ja pesimme kaapin autotallilla, ei varmasti ole yllättävä uutinen,että varsinkin pesuhomma oli kolme vuotiaalle erittäin mieluista ! Ämpärikaupalla vettä siinä kului,mutta hauskaa oli :)

Tarkoitukseni oli vielä tänä aamuna,että kaappi päätyisi yläkerran aulaamme,jossa on tyhjä paikkakin ollut tätä odottamassa. Ostimme tämän kaunistuksen paikalliselta kirpparilta muutamia vuosia sitten.Kaappiin kuuluu myös erillinen alaosa,jossa on kauniit sirot jalat ja 3 laatikkoa. Alaosa kaipaisi vähän isompaa remonttia ...

Mutta Mutta niinhän siinä kävi,että kesken tämän aamuisen maalauksen sain loistoajatuksen! Kaapin uusi elämä,uusi tarkoitus on toimia pikkuapulaisen nukkekotina!


                                  Pian kaappi täyttyy uudesta kansasta!


Uudet asukkaat jo kärsimättömänä odottavat muuttoa, työtä on vielä hieman jäljellä,mutta uskon kaapin olevan valmis uuteen elämäänsä parin päivän sisällä :)


Tietenkin kaapissa voi myös säilyttää leluja ja kirjoja. Kolmessa hyllyssä on kyllä tilaa jakaa ..
Hauskinta varmasti tulee olemaan kaapin suunnittelu ja lopputoteutus, jotain yksinkertaista mutta kivaa! Pikkujuttuja ja hitunen söpöilyä. Sitä ennen täytyykin järjestellä huonetta,jotta saamme kaapin paikoilleen! 

Viikonloppuna yritämme saada aikaiseksi tilanjakajan, väliseinän poikien yhteiseen huoneeseen. Teemme tämän esikoisen vuoksi,kaipaa selvästi omaa tilaa ja omaa rauhaa,se hänelle suotakoon!
2 kommenttia:

Outi Välitalo kirjoitti...

Jep jep! Hieno idea taas! Tuosta saa hauskan nukkekodin -kirjakaapin Valmalle, ja myöhemmin pikkuliskolle alahylly pehmoille.

niina-maria kirjoitti...

Totta :)
Jospa pian päästään tekemään muutosta kaapista kodiksi !