keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Vuoden verran vanhempi

Tämä päivä alkoikin ihanan leppoisasti. Sain kunnian jäädä köllöttelemään pienimmäisen kanssa ja täten laistaa poikien kouluunlaittorumbasta :) Vuoteeseen en sentään aamukahvia saanut (äitienpäivänä sitten), mutta onnittelulaulu raikasi suomeksi ja englanniksi komeasti! Olen jälleen vuoden verran vanhempi ..
Vasemmalla kuvassa on 3vuotiaani kirjoittama runo ja lahjaksi sain 3 suklaapatukkaa ja jääkiekkokortteja :)  Tiedän, yksi suklaapatukka on jo kadonnut parempiin suihin! Ja mitä luultavammin jäljellä olevat 2 häviävät,kun pojat pian saapuvat koulusta kotiin. Uskoakseni ekaluokkalaisen ensimmäinen lause tulee liittymään noihin kiekkokortteihin.. Voisin yrittää keksiä pojalle pienen huijauksen! - Ai kiekkokortit!? Minä kerkesinkin ne jo liimata ..hmm.. rakkaimman kirjani sisäkanteen! Näinköhän pojat äitiä uskoisivat?

Jätimme sisällä vallitsevan vaatekaaoksen taaksemme ja lähdimme pikkutyttöjen kanssa ulos vesisateeseen. Pienimmäinen nukahti oitis vaunuihin ja pikkuapulainen löysi onnensa kuraleikeistä :)
Pienimmäinen nukkuikin pitkät unet ja kerkesin saada puuliiterin sisällön uuteen uskoon, nyt on suorastaan ilo noutaa puita ! Vesisadekin loppui ja päivä hieman kirkastui ..  

Ensi viikolla tulee 2vuotta siitä,kun pääsimme muuttamaan uuteen kotiin! 
Eilen katselin kuvia rakennusajalta ja uskon niitä kuvia piakkoin ilmestyvän myös tänne :)


Kivaa päivänjatkoa toivotan-

Ei kommentteja: