keskiviikko 10. elokuuta 2016

Keskiviikon terveiset

Olipa jälleen mukava herätä aamulla kellonsoittoon ja palata kouluarkeen!
Sain kaksi iloista koulupoikaa helposti aamupalapöytään ja erityisen tästä aamusta teki se, että iskä lähti pyörällä saattamaan poikia kouluun! Esikoista hermostutti kyllä kovasti kerkeävätkö kouluun :)
Matkaan lähti myös pikkuapulainen, joka pääsi lastenistuimessa iskän tarakalla ja minä hurautin autolla pienimmäisen kanssa pyöräseurueen ohi! Olisi ollut mukava pyöräillä koko porukan voimin, mutta meillä on vain yksi istuin ja pikkuapulaisen potkupyöräillessä itse, olisimme saaneet varata aikaa tuohon matkaan melkolailla enemmän :) Sinnikkäästi on kyllä 3vuotias potkupyöräillyt viiden kilometrin matkan tässä maastossa!

Koululla ilo oli suuri ja pihaleikit alkoivatkin heti. Uudet eput näyttivät sulautuvan kyläkoulun pieneen joukkoon hienosti.

Koululaisten aloitettua lukukautensa,tytöt läksivät iskän kanssa kotiin ja me teimme viiden naisen voimin reippaan aamulenkin! Aika kiva päivän aloitus ..
Aamun puuhista en edes hoksannut kuvia ottaa, mutta iltapalaherkusta sitten senkin verran !
Päivän siivousten jälkeen, pienen lepohetken jälkeen kaivoimme Sunnuntain kauraisen sämpyläjauhopussin esiin ja ilokseni löysin ne muutamat ainekset mitä sämpylät vaativatkin :)

Apulaisten kera saimme tuoreet, sopivan rapsakat ja maittavat kaurasämpylät iltapalapöytään. Kyllä maistuivatkin teen kanssa!
8vuotiaani huomautus kohoamassa olevista sämpylöistä kyllä oli -" Siis pitäiskö näistä tulla jotain sämpylöitä? Vai mitä!?" No sämpylöitä tuli ja esikoinen kommentoi vesi kielellä lämmintä sämpylää voin kera mutustellen -" Perustetaan äiti se kyläkauppa ja myydään näitä siellä" :)

IHANIA.
( Paljon ei enää kyläkaupasta puuttuisikaan :)   ....)Ei kommentteja: