maanantai 29. elokuuta 2016

Uutta seinässä, vanhaa katossa!


Pitkästä aikaa täällä!
Päivät ovat taas kiiruhtaneet pikavauhdilla kohti kauneinta syksyä, ja tämän äidin aika ja ajatukset ovat olleet muualla. Nyt oli aika tälle.

Olohuoneemme, joka myös välillä toimii ruokailuhuoneenamme, harmaa tapetti on pistänyt silmääni jo pitkän tovin. Oli ikäänkuin sellainen ylijäämätapetti, joka seinään liisteröitiin pikapikaa toissa jouluksi. Meillä kahdella ei vain yksinkertaisesti synkannut ja pari viikkoa sitten päätin tarttua toimeen!
Pohdin päälle maalaamista, mutta ...
Nyt siinä komeilee valkoinen lautaseinä 
Papalta saimme lautaa ja hyvin kevyen hionnan ja kolmen maalikerroksen jälkeen se on nyt paikoillaan, ja meillä todellakin synkkaa :)Vihdoin ja viimein alan uskomaan ratkaisujen olevan oikeita ja saan innostusta kuvien ja taulujen asetteluun. Aloitettu on, mutta kuvia pitäisi teettää, oikeilla tehosteilla - ja siihen taas tarvitaan se oikea aika! Olen kuitenkin tyytyväinen jo tähän urakan aloitukseen.

Uutta lautaa uudessa seinässä, mitäs sitten se vanha?
Vanhassa kodissa otimme kylmän ja käyttämättömän vintin käyttöön. Remontin aikaan (meidän suureksi onneksemme) pappa ymmärsi ottaa vanhoja käyttökelpoisia lautoja talteen, ja nyt noin 8 vuotta myöhemmin nuo laudat komeilevat uuden kotimme katossa!!!

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa ..

Mukavia hetkiä alkaneelle viikolle toivotan -

Ei kommentteja: