maanantai 6. helmikuuta 2017

Havaintoja sokkelista

Alkuviikon ensimmäinen havainto Ketunleipärinteellä.

Sokkelit .  Tai tarkemmin niiden puuttuminen :)
 Ei meille tule sokkeleita. Ilman niitä kaapistot näyttää mukavan ilmavilta.  (!!!??!)  Meillä ei siis niitä ole ollut, mutta pian toivottavasti on. Olen puuhastellut kodinhoitohuoneessa pari päivää ja siivouksen yhteydessä päätin viimein kurkata laatikostojen alle, mitä nyt villakoirilta näin..  Nappasin avukseni siivouslastan ja tunsin itseni yhtä jännittyneeksi,kuin lapset onkiessaan verhon takaa pieniä yllätyspussukoita! Lukuisten sukkien ja hanskojen  seasta löytyi myös tonnikalaa miesten Norjan reissulta.. Ja se reissuhan oli heinäkuussa. Löytyi myös jotain, jonka juuri ja juuri tunnistin omenaksi.


Keittiön kaapistojen alla lienee kaikki hukkuneet nokkamukit ja pienet muovirasiat,joita eväille aina tuloksetta etsitään. Siellä on varmasti myös hyvässä tallessa kadonneet sähly-ja tennispallot.

Kysehän on yksinkertaisesti siitä, tulisiko viikottain siivottua kaappien aluset. Suoraan ja rehellisesti voin sanoa, että meillä ei tule! Kuten huomataan.


(Toinen havainto : Sain juuri siivousapua 1- ja 4vuotiailta tyttäriltäni :)
Niin siinä pahassa, kuin myös hyvässä pienemmät ottavat mallia isommista sisarista! Itse aloitin puuronkeiton ohessa tyhjentämään astianpesukonetta, kun isosisko alkoi innokkaasti auttamaan. Pikkusiskon liittyessä puuhaan, väistin itse hommasta kokonaan. Voi sitä iloisen tärkeää ilmettä, mikä pikkusiskolla oli :)
Yhteistyö toimi erittäin hienosti ja työ tuli täysin tehtyä,  hieman joutui vanhempi, varsin välkky sisko antamaan periksi lautasten "oikeasta" järjestyksestä :)  )


Kaunista alkanutta viikkoa-


Ei kommentteja: