perjantai 3. helmikuuta 2017

Wc uudistuu

Alakerran wc on ollut koko täällä asumisemme ajan keskeneräinen. Toimme altaan ja allaskaapin vanhasta kodistamme vaihdettuamme sinne siromman kokonaisuuden. Allas on ollut meillä reilun 10 vuotta ja palveli meitä ja neljää vauvaamme, pienokaistamme hyvin :)  Yksi lapsista on kylvetetty siinä kipsinsä kanssa ja allas on kokenut kahden talon remontin. Nyt, puolentoista vuoden harkinnan jälkeen Ikeasta tarttui mukaan uusi malli! Tämä kuitenkin odottaa vieläh-hetkeään eteisen lattialla :)
Allaskaappi oli alunperinkin aika huono valinta, välillä suuresti ihmettelen miksi ihmeessä raahasimme sen vielä tänne uuteen kotiin !!?  Tuo kaappi on jo poissa.  Uusi laatikosto sekä vanha allas eivät lopulta sopineet yhteen putkien suhteen, ylälaatikko ei mahtunut kiinni. Ja uusimmeko allasta silloinkaan? No emme! Vaikka harkitsimme sitä jo tuolloin. Muutaman kuukauden se ylälaatikko nojasi yksinäisenä vessan seinään, kunnes kyllästyin täysin. Samana iltana mies sahaili laatikkoa ja näin, laatikko oli paikoillaan -mutta leikeltynä :) Tää on niin tätä meidän elämää .....!

Toissailtana mies lähti kaukalopallon peluuseen ja minä odotin jo lasten unille laittamista. Noh, sitten iski inspiraation kaunis hetki ja minä aloin teippaamaan vessan lattioita . Lapset laittoivat leffan pyörimään ja minä sulkeuduin vessaan valkoisen maalin ja telan kera. Hetken kuluttua leffan äärestä kuului tiedustelua saavatko syödä päivällä paistamiaan pipareita. Vastasin - " tottakai, syökää vaikka sohvalla!" Sen jälkeen oli tosi tyytyväiset lapset ja paljon piparinmuruja, mutta minä sain maalattua kolme seinää valkoiseksi. Jes!
Keskiviikkona kävimme nopean iltareissun Matkuksessa ja altaan kaveriksi mukaani tarttui kauniin sävyiset käsipyyhkeet. Kuumeisesti  miettiessäni takaseinän väritystä, keksin sen yht´äkkiä.
                                                        
                                                            Ne käsipyyhkeet!Hetken asiaa pyöriteltyäni ja ystäviltäkin mielipidettä ja vaihtoehtoja kyseltyäni ajelin maaliostoksille. Ja mikä oli mukana? No tottakai yksi pyyhkeistä! Myyjää hieman nauratti, mutta kannattaa pelata varman päälle :)
Eilisiltana aloitin taas maalausurakan muiden lähtiessä nukkumaan. Pääsin minäkin puoliltaöin lopeteltuani.. Esikoinen oli aamulla innoissaan uudesta seinästä, olisi halunnut kaikki seinät samalla maalilla. Tyydytään nyt kuitenkin yhteen seinään tällä kertaa.
Tänään sain työn loppuun pienimmäisen nukkuessa. Teippien poistot ja lopputuloksen näkeminen on edessä harkkamatkojen jälkeen. ( toivottavasti ei ole ikävän värikkäitä yllätyksiä päässyt teippien alle)

Vielä on muuta askaretta, kuten puuttuvat listat, jäljellä. Altaan vasemmalla puolella on vielä pieni suunnitteluprojekti, mutta siitä enemmän myöhemmin. Nyt kiireen vilkkaa ruuan laittoon ja kiekkokassien pakkaamiseen. Harkkojen jälkeen käydään koko porukalla pizzalla, pizzaperjantai!
                                                             Makoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja: