torstai 28. huhtikuuta 2016

Lautaseinän kohtalo


Ikean reissu tuli tosiaan tehtyä ja saimme suunniteltua paikanpäällä upean,toimivan säilytysjärjestelmän eteisen pidemmälle ,kauniille lautaseinälle ...

Niin, kaksi viimeistä sanaa kaunis ja lautaseinä !

Rakennusvaiheessa kävimme useita kuumia keskusteluja siitä kuinka paljon tuota ihanaa seinää kotiimme tulisi .. Luovutin liian helpolla,sillä nyt toivoisin sitä olevan huomattavasti enemmän :)
Olen silti hyvin iloinen näinkin. Ja miehelleni suuren suuri Kiitos ajatuksesta tehdä sisäkattoa samaisesta laudasta!
Eteisessä tuota seinäpintaa on hieman reilu kolme metriä, yhdellä seinällä. Olen halunnut pitää sen seinustan kevyenä ilman peittäviä kaappeja. Mutta koin heikon hetkeni ja päätin hyvin yllättäen ,että seinustan on aika saada kaapit peitokseen.
Olin tarmoa täynnä ja muutamat läheiset ihmiset hieman kauhistelivat päätöstäni :)  Mieltäni ei kuitenkaan muutettaisi, halusin kunnon säilytysratkaisun perheellemme arkea hieman helpottamaan.

Suunnitelmat tehtiin ja päätimme tilata tuotteet kotoa käsin lähipisteeseen.
Mutta miten kävikään ...!?

Mies lähti Ranskaan työmatkalle ja minä päätin ihan omaksi huvikseni hieman kokeilla uusia järjestelyitä, eteistä ajatellen. Eteinen ja ruokailuhuone saivat uutta ilmettä muutamalla huonekalun vaihdoksella :) Eteisen suurehko musta lipasto lautaseinältä muutti ruokailuhuoneeseen ja tuon tilalta suuri vihreä kaappi siirtyi ruokailuhuoneen toiselle seinälle. Kiitos tästä ajatuksesta mieheni äidille!

Eteisen kaksi korkeaa kapeaa (keskeneräinen projekti) kaappia,jossa takkimme ovat tähän saakka olleet siirtyivät lautaseinälle siten,että väliin jää leveä tyhjä tila. Tyhjällä tilalla näkyy peili ja siirsin siihen ruokailuhuoneesta mieheni siskon tekemän penkin. JES!

Tilanne alkoi hahmottumaan ja kutakuinkin tässä vaiheessa päätin ettei tuohon seinälle tulisi koskaan kolme metristä kaapistoa :)    !!!!
Kävin tapettiostoksilla ja tapetoin loppuun kesken jääneen seinän,jossa vaatekaapit aiemmin olivat. Tapetointiystäväni,puolivuotiaamme oli vauhdikas liikkumaan ja kärsimätön istumaan. Pieni työ eteni hitaasti mutta hilpeästi,lopputulos : tapetoitu seinä täynnä kupruja ja reikiä ! Mutta lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, onhan siinä sentään tapetti! Se riittää tälle naiselle.

Uuteen järjestykseen olen todella tyytyväinen,joskin tuohon vaatesäilytykseen vaihdamme vielä uuden hyvin suunnitellun järjestelmän. Samalla järjestyksellä yksi metrinen ja yksi puolimetrinen kaappi...
Sekavalta kuulostaa sepustukseni,mutta laitan kuvia kunhan saan tehtyä siivouksen, tavararöykkiöt ovat vielä vailla paikkaansa :)


Nizzan tuliaisia. Pojat hamusivat jo aamulla omat kivensä ,mutta äidillekin jäi osa..
Kuinka kokonainen perhe onkaan iloinen kivistä !2 kommenttia:

Outi Välitalo kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa, että Wau! Sisustus alkaa näyttää jo mainiolta! Hitaasti hyvää tulee ja pienet miettimis katkot vaan syventää ajatusta.
Ja sitten nuo KIVET! Parempaa tuliaista ei mies pysty juuuri tuomaan! Minäkin sain osani ja ilahduin kovasti, vain kaksi pientä kiveä, mutta suuret tunteet, KIITOS!

niina-maria kirjoitti...

Miettimiskatkot on näköjään ehdottomia täällä ,jotta asiat loksahtaa paikoilleen ☺ Hiljaa hyvä tulee !
Kivet olivatkin toivottu tuliainen ,eivät pojat kaipailleet leluja tai muita paketteja .. Kauniit kivet!