perjantai 13. toukokuuta 2016

Mökille!

Tänään kutsuu vahvasti mökkeily Ketunleipärinteen väkeä!

Eilen illalla kävimme jo vähän siivoilemassa ja lämmittämässä, tietenkin saunan ja makkaranpaiston kera.
Yritin käydä uimassakin, mutta vähin äänin vetäydyin suunnitelmasta. Pojat pulahtivat hyytävään Päijänteeseen kaulaan saakka, jättivät kuitenkin uimalenkin väliin. Minä tyydyin vain uittamaan jalkani ja pikaisen päätöksen myötä kipitin takaisin lauteille :)
Tuuli sai uimaan pulahtamisen tuntumaan- ei niin houkuttelevalta hetkeltä.

Olen siitä huolimatta tehnyt kaikkien aikojeni ennätyksen, kun kävin nyt äitienpäivänä uimassa! Yllätin suuresti itseni, mutta myös tuon toisen puoliskoni!
Vaikka lapsena uin paljon eikä (muistaakseni) vedet silloin tuntuneet lainkaan kylmältä, olen viime vuosina ollut hyvin hyvin arka uimaan. Juuri ja juuri olen elokuuhun saanut noin 5 uimakertaa. Noloa.

Mökille on kotoamme noin 10 minuutin kävelymatka pelto- ja metsäreittiä pitkin. Pienempien kanssa matka tietenkin kestää hieman kauemmin.

 Mökki on appivanhempieni käsialaa ja melkoinen aarre.

Nyt on aika pakata vaunut täyteen vaatetta ja ruokaa, toivottavasti saan yhden puolivuotiaan mahtumaan sinne joukkoon :)


Kaunista viikonloppua -

2 kommenttia:

Outi Välitalo kirjoitti...

Tuo vanha vene mua vähän naurattaa. Vielä pari vuotta sitten sitä käännettiin talveksi nurinpäin ja kesäksi oikeipäin, mutta pitkiin vuosiin, oikeastaan ei juuri koskaan sillä ei ole soudeltu, vuotaa ja ei ole ollut aikaa soudella??? Tänä kesänä taidan nostattaa sen grillipaikan eteen ja täyttää kukkasilla?
Kiva kun vanha mökkimme kelpaa teille "lomapaikaksi", tehkää siitä oman näköisenne.

niina-maria kirjoitti...

On se vene tuossa niin sympaattinen ..
Mutta voin kyllä hyvin kuvitella sen maalla kukkien kera! Mitäköhän miesväki siitä tuumaa :)