torstai 5. toukokuuta 2016

Kiskan avajaiset lähestyy ..

Tänäänhän minun oli tarkoitus jatkaa eilisestä vanhemmuuspohdintojani , mutta en vaan nyt millään malta :)  Teen tällaisen pikakirjoituksen ja kirmaan jatkamaan hommia auringossa!

Face bookissa kerroinkin aiemmin alkaneesta kioskiprojektista ja pikkuhiljaa alkaa olemaan valmista. Suurta avajaispäivää odotamme lämmöstä ja auringosta nauttien. Työ on edennyt vauvanaskelin, ja onkin  ollut tosi hauskaa puuhaa. Pikkuapulainen on päässyt pikkusiskon kanssa jo palvelemaan ensimmäisiä kärsimättömiä asiakkaita, äitienpäivän ruusu tuotiin kotiin jo eilen kiskan kulmalle :)
Esikoinen sai kunnian maalata kassalipasta , joka pian täyttyykin pikkukivistä sekä kuivista lehdistä (tässä kiskassa ei haittaa, jos lompakko ei ole mukana).

Ketunleipärinteellä kovin iloinen 3 vuotias kioskin täti, ja hänen kovin pieni apulainensa  :)
Ja koko kioskiprojekti toteutettu ylimääräisistä materiaaleista, mitään ei ole tarvinnut kaupasta hakea ... aikas kiva!Kuullaan pian lisää -

2 kommenttia:

Outi Välitalo kirjoitti...

Mummi täällä odottaa malttamattomana kiskan avajaisia, olenkin pari kertaa käynyt kurkistelemassa miten projekti etenee. Mahtava juttu! Kylllä nyt lasten kelpaa!

niina-maria kirjoitti...

Näyttää siltä ,että lauantaina on epävirallinen avajaispäivä :) Ja sunnuntaina saadaan nautiskella kiskan antimista oikein kunnolla!