keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kuulumisia

Menneinä päivinä perheen äidin on valloittanut kanakuume,
pihapiirin on valloittanut polkupyörien tuunaajat  :)

Näinkin pitkälle päästiin, ennenkuin pojat saivat ideoita pyörien muokkaukseen.
Välillä ihmettelen sitäkin kuinka montaa pyörää yhteen pihaan tarvitaan ..!?
On pyörää koulumatkoja varten, bee äm äxää temppuilua varten ja pikkupyöriä hyppyjä ja "ympärikeulimista"varten ..

Pari vuotta sitten haimme ystäviemme romulavalta pyörän rotiskoja kunnostusta varten.
 Rahaa näihin pyöriin ei ole siis juurikaan mennyt ja veljekset saavat näin puuhata vapaasti "pyöräpajalla". Hmm, tuosta pajasta kehkeytyikin juuri ajatus!
 Autotallista voisi raivata yhden nurkan tuohon pajatoimintaan. Siellä olisi lapsille omat työkalut ja tietenkin huoltopäiväkirjat!
Työkalut voisivat olla omissa pakeissa tai vanhoista laatikoista/laatikostoista saisi askarreltua työkaluvaunun  :)  JES -

Yhdestä Nopsasta kuoriutui oiva komistus pienen remontin jälkeen, muuten touhu on ollut lähinnä purkamista! Mitäs nyt polkimilla pyörässä tehdään ? Ei mitään !!!

Kirpparilta on tarttunut mukaan hellevaatetta ja lämmöstä ollaan nautittu. ( sen verran mitä hyttysiltä on pystynyt ! ) Mummolan lammelle pitää aina pysähtyä heittelemään kiviä ja keräämään nyt jo kukkivia kesäkukkia. Pikkuapulainen odottaa alkavia Peppi pitkätossu kuvauksiaan mummolassa :)
Mummi kuvasi jo viime kesänä leikkimökillä " peppitossua" ja tästä on kuvakirja valmistumassa. Kirjasta tulee aivan upea!
 Uutuuksina tämän kesän kuvauksiin on papan tekemät tikapuut ja mummin  langasta askartelema hieno peppiperuukki sekä Herra Tossavainen!

Varmasti tulen laittamaan joitakin kuvia myös tänne aikanaan ...


Nyt koittaa puuro- ja mahdollinen ( tai mahdoton) päiväuniaika :)

Ei kommentteja: