sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Sunnuntaina

Pääsin aloittamaan sunnuntaini harvinaisella tavalla . Ei mitenkään erikoista, mutta ihanaa. Hyvin levottoman yön jälkeen pienokainen heräsi jo ennen seitsemää .
Oli kuitenkin mahtavaa makoilla vielä hetki hämärässä peittovuorien keskellä ,  luminen maisema vieressä. Sänkymmehän on nykyään yläkerran aulassa, joten parvekkeen ovi sivuikkunoineen takaa metsämaiseman , tällä hetkellä lumisen sellaisen. Seitsemältä kipitimme alakertaan lastenohjelmia katsomaan.  Se mikä tästä tekee erikoisen, on yksinkertaisesti tuo ihana laiskottelu ja loikoilu aamuhämärässä :)

Sohvan luona oli vielä poikien leffaillan jäljiltä ekstra peitot- ja tyynyt - siinä sain lattiallakin loikoilla pikkuisen leikkiessä ja jokellellessa tyytyväisenä !
Hetki meni ennenkuin muut alkoivat heräilemään ...Kynttilät kuuluvat jo aamuihin ja iltoihin , ja tietenkin iltapäiviin :)    (hmmm. . melkein jo pieniä sormia polttelee )

Projekti koirankoppi sekä kompostin lämpösuoja ovat tällä hetkellä pihaprojekteina. Tänään ne saivat kyllä jäädä odottamaan arkea. Nyt tuoksuu kanelisen makea hirvenpaisti ja käyn vielä nukuttamassa pienen ulos pienille unille ..


Ei kommentteja: