tiistai 15. maaliskuuta 2016

Alkuviikon ajatuksin


Maanantai jo takanapäin. Äidin pikkuapulaisen kanssa saimme yhdessä siivoiltua ja jatkoimme projektia ylimääräinen alta pois! Ihanteellista olisi, jos kykenisi aina uusia aarteita kotiin tuodessa karsimaan myös jotain pois.

 Tarkoitan tietenkin pieniä, risoja vaatteita, vaatteita joita ei ole käytetty kuukausiin. Muovikippoja ja rasioita joista kaikista yleensä kannet häviää salaperäisellä tavalla. Leluja jotka ovat aina lelukopan pohjalla käyttämättöminä, Mattoja joita on aivan liikaa käyttöönsä nähden. Siellä täällä on myös laatikoita tulvillaan (rikkinäistä) tavaraa, jota olen jemmannut tulevia inspiraatioita varten.. Laatikot ovat pölynpeitossa kuukaudesta toiseen. Hmm...
Illalla kauppareissun ohessa oli ihan pakko päästä käymään nopea kirpparikierros. Olihan päivällä jo tehty se karsintakin :) Kierros olikin oikeasti nopea, 10 minuuttia ja 8 euroa meni. Kotiin lähti mukaan pojille värikäs takki, 3vuotiaalle pikkuapulaiselle Peppi- palapeli ja minulle ohut neuletakki. Palapelin laitoin hyllylle odottamaan vaikkapa pääsiäistä, voi sitten antaa apulaiselle pienenä yllätyksenä. 

Tänään pikkuapulaisen laskiessa mäkeä pyörin autotallissa kunnostusta odottavan kaapin ympärillä. Siinä olisi hetkeksi mieleistä puuhaa. Kaapille olisi jo yläkerran aulassa paikkakin odottamassa. 

Perheen pienimmälle kaikki on ihanaa  ja uutta, pikkukädet tavoittelee ja hapuilee, kaikkea pitäisi päästä vähän maistamaan. On mahtavaa,kun saa ikiomia varpaita tutkia :)

Ei kommentteja: