sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen aikaan


 Kevät toi kevät toi keltaisen ....Liikkeellä noitia ja tipuja, pientä ja suurta. Keltainen pääsiäispupu, kindermuna käpälässään :)

Pääsiäisen ja kevään saavuttua on Ketunleipärinteelle  levinnyt kuumeilua.  Tämän kuumeen oireista ehkä tunnetuin on hillitön hulluus haalia keltaista ympärilleen! Yritän kuumeesta huolimatta olla hyvin maltillinen ,sillä keltainen on minulle melko uusi tuttavuus, ja mahdollisesti, Huom mahdollisesti, vain ajankohtainen kausivierailija kodissamme. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä ...

Lauantaina kipaisin ostamassa pienen pienen maalipurkin ja iskin pensselin pohjamaalille unohtuneeseen pinnatuoliin. Ja pirteähän tuosta tuli! Koiran sain mielenkiinnosta huolimatta pidettyä poissa apulaisen pestistä. Edellisellä kerralla samaisia tuoleja maalatessani, siihen hetkeen liittyi myös avainsanat : hiekkaämpäri,pieni tyttö ja utelias kissa!!!  Olin siis tyytyväinen ihan näin itsekseni.

Hunajameloni, suklaafudge ja lämmin kahvi. Siinä vielä pala täydellisyyttä hienoon päivään! (virpomisvitsasta kiitos naapuriin kahden pienen velikullan perheelle :)  ) 

Tämän pääsiäisjoukkueen voimin Toivotan kaikille kauniita pääsiäispäiviä!2 kommenttia:

Outi Välitalo kirjoitti...

Ihana juttu! Tuo keltainen tuo mieleeni oman nuoruuteni kun olin 17 vuotias.Silloin kaikki keltainen oli niiin ihanaa! Hyvä, että pienet apulaisesi malttoivat olla hetken mummolassa ja sait nauttia luomistöistäsi! Onnea ihanalle blogillesi!

Niina-Maria kirjoitti...

Kiitos! Muistelin juuri kuinka vuosia sitten saimme vanhan keltaisen puukaapin ja maalasin sen turkoosiksi. . Nyt kyllä olisi kelvannut! Kiitos vain naapurin mummille lasten kanssa "kahvittelusta " :)