perjantai 6. tammikuuta 2017

Mökkireissulla

Tänään vähemmän sanoja ja enemmän kuvia.

Mainittakoon kuitenkin, että mökkipäivämme olivat erittäin onnistuneet. Ilman eripuraa ja pientä nahistelua ei kuitenkaan koskaan selvitä, kun pieneen tilaan laitetaan kolme hyvin määrätietoista sisarusta ja kaksi aikuista, jotka kuvittelevat pitävänsä rennosta oleilusta huolimatta pientä järjestystä yllä - ja pisteenä iin päälle tuhatjalkainen utelias 1-vuotias, jonka pitää saada koskea kaikkeen, kiivetä kaikkialle ja tyhjentää kaiken :)

Ensimmäisen yön yövyimme koko perheen voimin ja seuraavaksi yöksi jäinkin kaksin esikoisen kanssa. Se oli oikeasti mahtavaa! Nautimme molemmat tuosta hiljaisesta pakkasillasta pitkän ja herkullisen iltapalan kera, molemmilla nenät kiinni kirjassa ( tai aku ankassa!) Välillä kävimme pientä keskustelua , milloin mistäkin. Ihana ilta! Me kaksi olemme hyvin samankaltaisia mitä tulee lukemiseen, eväisiin ja peittojen keskelle käpertymiseen ..

Mökkipäivä nro2
Kun äidillä paukkuu pää poskiontelontulehduksesta ja unettomasta yöstä -  on lääke tässä :)

 Pienimmäinen siis löysi jostain meikkikynän ja oli koristellut omia kasvojaan! Tästä innostuneena velipojat koristelivat myös toisen siskon kasvot , näyttää näin kuulemma ihan iskältä partoineen ja viiksineen.


Kaunista ja hyvin talventuntuista viikonloppua toivotamme kaikille!

Ei kommentteja: