torstai 19. tammikuuta 2017

Valon riemua

Niin kaunis ja valoisa aamupäivä takana. Melkein oli jo hipaisu kevään tuntua ilmassa :)  vaikkakin tammikuuta vielä vietetään. Tällä hetkellä myrsky mylvii pilkkopimeässä, aamulla sitten nähdään onko taas puita kaatunut ..
Tällä viikolla olen jälleen käynyt poikien huoneet läpi supersuursiivouksella!!! Niin mahtava fiilis siitä ,vielä tällä hetkellä.. Tyhjensin huoneet kaikesta tavarasta ja kävin sen kaiken yksitellen läpi roskat ja kierrätettävät lajitellen . Aulaan on aina helppo kantaa kaikki lastenhuoneista, sen jälkeen vaan vaaditaan paljon taitoa puikkelehtia kaiken sen keskellä päivän tai kaksi :)
Kunnon hyllyt puuttuvat edelleen,ja tiukkaa tekee säilytys- varsinkin 10-vuotiaan huoneessa.  Pikkuveljen huoneeseen lisäsin vielä toisellekin seinälle liitutaulumaalia.  (Näistä kuvia seuraavalla kerralla)

Tuosta ihanasta valoilmiöstä ulkona en kerennyt juurikaan nauttimaan, pienen hetken verran , kun kävin pienimmäisen nukuttamassa vaunuihin. Dooris nautti kyllä ja pikkuveljen jalkapallo sai vähän kyytiä :)

Ei kommentteja: