lauantai 16. heinäkuuta 2016

Lepo


Tämä viikko on ollut lepoa, laiskottelua ja herkuttelua.

               Sadetta ..


               ja paistetta.               Ja taas sadetta :)


Perheen miesväki on ollut tiistaista saakka reissussa, ja talo on aikalailla hiljaisempi, minä vailla omaa hässäkkääni. Ruokittavana on vain pikkutytöt, joista toinen syö pääsääntöisesti ruokansa purkista ja hedelmäkorista :)  

Kaikesta arkisesta kiireestä ja hässäkästä, lasten kinastelusta, ainaisista pyykkikuormista ja väsymyksestä huolimatta juuri Se on sitä elämää.
Näin puolikkaalla perheellä olen lähes toimeton, menetin arkirutiinin ja pyörin ihmeissäni tekemättä mitään. En osaa edes tehdä niitä kivoja lepojuttuja, kuten hyvään kirjaan uppoutumista. En ole osannut aloittaa mitään suunniteltua (saati ei niin suunniteltua) projektia. Vähän ollaan pikkuapulaisen kanssa siivoiltu ja poimittu puuromustikoita :) Tuolla tytöllä riittääkin juttua nyt enemmän, kuin normaalisti!

Aamupäivisin on kipitetty mummolaan leikkimään siellä vierailevan serkkupojan kanssa. Tällä poikasella ikää on 5 päivää enemmän, kuin meidän pienokaisella! Hupia on siis riittänyt näitä vaippapöksyjä seuraillessa :) Mutakakkua on myös syöty, paljon. Kiitos tästä mieheni siskolle!

Joku pieni seikkailu pitää vielä tehdä tyttöjen kanssa, puistoilemaan tai metsäretkelle. Sitten alamme odottamaan iskää ja velipoikia kotiin. Tällä hetkellä heidän sijainti Lofootit ...!!!
Puhetulva veljeksillä tulee olemaan valtava :)


- Kaunista sunnuntaita!


Ei kommentteja: